Shogun 2: Total War op E3?

Shogun: Total War is een van de Total War games die met veel lof ontvangen werd. Een nog groter succes was Rome: Total War. Vandaag is het gerucht dat Shogun 2: Total War wordt aangekondigd op de E3.

Kotaku kwam op dit gerucht, omdat een Turkse site meldde dat ze een voorvertoning hadden gezien van Shogun 2: Total War.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?