Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Singularity krijgt demo

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de game Singularity voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3. Singularity moet dan ook een unieke game worden en daarom is het volgens KeKoa Lee-Creel, de producer, erg belangrijk dat de game een demo krijgt.

De rest is echter nog onbekend gebleven. Lee-Creel heeft namelijk nog niet bekendgemaakt wanneer of voor welke platformen deze demo zal verschijnen. Houdt Gameliner dus in de gaten voor meer info.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?