Check hier alle The Game Awards 2023 content

Skate 3 demo op 15 april

Skate liefhebbers kunnen op donderdag 15 april allen skatend naar Xbox Live en het PlayStation Network gaan om de demo van Skate 3 op te halen. Dit nieuwtje heeft Electronic Arts ons bekendgemaakt.

Bij EA Black Box worden nu de laatste werkzaamheden verricht aan Skate 3 en deze game neemt je mee naar Port Caverton, waar je alleen of samen met je vrienden vette grinds of backlips kunt maken met je skateboard.

Ook wordt Skate 3 voorzien van een Skate Park Editor om je eigen skate plaza te ontwerpen.

Skate 3 komt 14 mei uit op de Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?