Sky Gods aangekondigd voor PlayStation 3

Ontwikkelaar Black Foot Studios werkte oorspronkelijk aan een Halo-simulatie voor het leger. Je zou in deze simulatie skydiven uit een gevechtsvliegtuig of oefenen in Halo.

Zojuist hebben ze aangekondigd hun simulatie uit te breiden en wel op de PlayStation 3, getiteld Sky Gods. De game draait op een Unreal 3 Engine, waarin je net als in Call of Duty 4 uit een vliegtuig springt en op de grond verder moet in een first person shooter, zowel in singelplayer- of coöpmodus.

Binnenkort zal er een demo op het PlayStation Network verschijnen. Wanneer de release is, is nog niet bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?