Sky Gods aangekondigd voor PlayStation 3

Geplaatst: 31 augustus 2008 17:10
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Ontwikkelaar Black Foot Studios werkte oorspronkelijk aan een Halo-simulatie voor het leger. Je zou in deze simulatie skydiven uit een gevechtsvliegtuig of oefenen in Halo.

Zojuist hebben ze aangekondigd hun simulatie uit te breiden en wel op de PlayStation 3, getiteld Sky Gods. De game draait op een Unreal 3 Engine, waarin je net als in Call of Duty 4 uit een vliegtuig springt en op de grond verder moet in een first person shooter, zowel in singelplayer- of coöpmodus.

Binnenkort zal er een demo op het PlayStation Network verschijnen. Wanneer de release is, is nog niet bekend. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer