Skyrim oma Shirley Curry stopt met gamen

-

De 88-jarige Shirley Curry werd wereldwijd bekend als de Skyrim oma doordat ze vele gaming video's op YouTube zette. In een nieuwe vlog vertelt ze heeft besloten om te stoppen met het maken van gaming video's.

In ons Nachtbraker-item hebben we het eerder al eens gehad over de Skyrim oma Shirley Curry. Ondanks haar leeftijd van 88 jaar, speelde zij met enige regelmaat de game Skyrim. Daar komt binnenkort echter een einde aan, want ze heeft op YouTube nu aangekondigd dat ze gaat stoppen met het maken van gaming video's. De reden is dat zij al enige tijd met behoorlijke tegenzin de gaming video's maakt en dat wil ze niet meer. Hoewel ze het eerst hartstikke leuk vond, vindt ze het maken van de video's inmiddels doodsaai. En ondanks haar leeftijd, moet ze nog even niets van de dood hebben. Hoewel Curry dus niet langer meer gameplay video's zal uploaden, vertrekt ze niet definitief van YouTube. Ze zal zo nu en dan wel een vlog blijven uploaden zodat mensen haar kunnen blijven volgen.

Vind jij het jammer dat de Skyrim oma haar controller aan de wilgen hangt?

Bron: Shirley Curry
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord