Sla een balletje met Tiger Woods 10 demo

EA Sports heeft vandaag de demo van Tiger Woods: PGA Tour 10 vrijgegeven. In deze nieuwe golfgame zijn de graphics weer net iets beter dan in het voorgaande deel, komen er een aantal nieuwe features bij (het putten is bijvoorbeeld onder handen genomen) en worden alle courses weer tot in de puntjes geoptimaliseerd.

Wil je zelf kijken hoe het er met de game voorstaat? Download dan nu de demo vanaf de Xbox Live Marketplace of via het PlayStation Network, en laat zien wie er nu eigenlijk de beste golfer is (al is het dan alleen maar in een game).

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?