Slechtere verkoop zorgt voor meer games

Sinds de release van de Nintendo Wii wordt er geklaagd over het game-aanbod voor de console. Nintendo heeft er echter nog steeds niets aan gedaan, maar daar zal verandering in komen.

Volgens de directeur van Nintendo Amerika, Reggie Fils-Aime, zijn ze namelijk druk bezig met een aantal Nintendo Wii en Nintendo DS games om er voor te zorgen dat de verkopen van de platforms weer stijgen. Om wat voor games het gaat is helaas niet bekend, maar wel kunnen we een aantal grote titels verwachten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?