Sluipende Batman is zeer effectief

In juni begint er weer een nieuw Batman avontuur met Batman: Arkham Asylum. In deze actiegame ben jij Batman, en kom je tegenover het leger van de Joker te staan. Alles speelt zich af in de gevangenis van Gotham.

In de trailer hieronder kun je via een walkthrough zien op welke manier je je tegenstanders het beste uit kunt schakelen. Kies je voor de silent move, of vermoord je de vijand liever met veel kabaal en spektakel. Aan jou de keus in deze nieuwe Batman, die met deze trailer de toon zet voor wat komen gaat. En als de game net zo lekker aanvoelt als deze trailer, dan zit dat zeker goed.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?