Check hier alle The Game Awards 2023 content

Sonic Adventure nu op Xbox LIVE

De Dreamcast-klassieker Sonic Adventure is terug van weg geweest. De game verscheen vandaag namelijk al op Xbox LIVE en zal binnenkort ook op het PSN verschenen. Sonic Adventure zal namelijk eind deze maand ook naar het PSN komen.

De Xbox LIVE-versie van de game is te downloaden voor 800 MS-points. De PSN versie zal rond de €7,99 euro gaan kosten en vanaf 22 september te downloaden zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?