Sonic als verschikkelijke sneeuwman?

De game Sonic Unleashed is alweer een poosje uit en doet het erg goed, maar niet iedereen was even blij met het feit dat de Werehog, het uiterlijk van Sonic bij maanlicht, in de game verscheen.

Natuurlijk worden personages niet in een keer bedacht en gaan er een hoop tekeningen aan vooraf. Ook van Werehog zijn er dus enkele schetsen gemaakt, waarvan er nu een paar zijn opgedoken. Hieruit blijkt dat Sonic dus ook wel eens in een verschrikkelijke sneeuwman had kunnen veranderen.

Uiteindelijk heeft SEGA ervoor gekozen om de Werehog blauw te laten met slechts een ruiger uiterlijk.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?