Sony bekent

2008 was geen goed jaar voor de Sony PSP. Naast God of War: Chains of Olympus, Patapon en Final Fantasy 7: Crisis Core waren er barweinig kwalitatieve titels voor Sony's Handheld.

Ray Maguire van Sony Computer Entertainment Europe ziet dit nu ook in. Volgens hem kwam dit door de intense focus op de PlayStation 3. Daarnaast is de UMD niet het beste medium voor de ontwikkelaars. 2009 gaat volgens Maguire wél een goed jaar worden voor de Sony PSP.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?