Sony betaalt voor de PlayStation 3

De kosten van de launchmodellen van de PlayStation 3 waren in het begin $200,- voor Sony. Inmiddels is dat bedrag terug gelopen tot $40,-. Dat houdt dus in dat alle gemaakte kosten voor de PlayStation 3 er nog steeds niet uit zijn.

Alle onderdelen zijn wel met de jaren goedkoper geworden. Dat komt vooral omdat de 65nm technologie terug is gezet naar 45nm. De PlayStation 3 consoles van nu zijn dus een stuk zuiniger geworden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?