Sony heeft garantie PlaySation 3 veranderd

Een tijdje terug heb je kunnen lezen dat Sony niet zo veel doet aan een kapotte PlayStation 3 waarbij de garantie is verlopen. Als je hem wilde laten repareren kreeg je namelijk te horen dat je een nieuwe PlayStation 3 moest kopen of 198 euro moest betalen voor een willekeurig gerepareerde console. Gelukkig heeft Sony inmiddels de garantie van de PlayStation 3 veranderd.

Sony zou namelijk een brief naar Nederlandse retailers hebben gestuurd. Hierin staat vermeld dat ze vanaf nu een kapotte PlayStation 3 van meer dan een jaar oud gratis zullen repareren. Erg goed nieuws dus voor de gamers die zich nu thuis zitten te vervelen, omdat hun PlayStation 3 kapot is gegaan.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?