Sony introduceert nieuwe stijl van PS3 packshot

Een dag na de E3 zijn er een aantal packshots opgedoken van door Sony aangekondigde games. Onderstaande template toont de nieuwe stijl van PlayStation packshot voor Move- en/of 3D-compatible games die wij deze herfst nog in de winkels zullen zien liggen.

PlayStation Move introduceert een nieuwe manier van gamen, zoals je deze nog niet eerder hebt gezien. Door middel van de PlayStation Eye en de PlayStation Move Motion Controller kun je games spelen op basis van jouw bewegingen. In combinatie met 3D-technologie zul je spellen kunnen ervaren op een manier waardoor het lijkt alsof je door je eigen bewegingen en de levensechte beelden, zelf in het spel zit.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?