Sony komt mogelijk met nieuwe PS3 Slim-bundel

De berichten blijven maar binnenstromen. Zo ook het bericht dat naar alle waarschijnlijkheid Sony deze week een nieuwe PlayStation 3 Slim versie met bijbehorende bundel zal aankondigen.

Het gaat hier om een 500GB versie van de PlayStation 3 Slim, gebundeld met de PlayStation Move-controller. De PlayStation 3 Slim zal hierbij in iedergeval worden geleverd met een nieuwe en snellere interne Wi-Fi-kaart welke snellere internetsnelheden kan behalen.

Verder informatie over deze bundel is nog niet naar buiten gebracht, we wachten tot op heden nog op de officiële bevestiging tijdens de persconferentie van Sony.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?