Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sony komt volgend jaar met 3D TV en games

Een paar jaar geleden werd de games wereld al vermaakt met de verschijning van de HD televisies en de bijbehordende, superscherpe graphics. Sony wil graag de volgende zijn die een grote vernieuwing doorvoert voor onder andere de games industrie, en gaat dat doen met de 3D TV in 2010.

De CEO van Sony, Howard Stringer, heeft dit aangekondigd. De tv's zullen overweg kunnen met de PlayStation 3 (en dus automatisch de games die voor de console zullen verschijnen).

As with high definition a few years back, there are a variety of issues yet to be addressed. But the 3D train is on the track, and we at Sony are ready to drive it home.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?