Sony kondigt Skype voor PSP aan!

Onlangs heeft Sony aangekondigd de Skype-netwerk via de PlayStation Portable te gaan ondersteunen. Eerder deze week was het al min of meer bekend door Sony, doordat zei middels hun website lieten weten dat deze optie beschikbaar zou worden voor de PlayStation Portable.

Deze optie maakt het mogelijk via de PSP naar zowel een andere PSP of PC via Skype te bellen. Hier zijn geen directe kosten aan verbonden. Deze optie is vooralsnog alleen voor de PSP Slim & Lite verkrijgbaar en zal deze week nog gelanceerd worden in Japan.

Wij Europeanen zullen dus weer moeten afwachten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?