Sony positief over verwachte verkoop 3D tv's

Hoewel de 3D televisies van Sony pas in juni in Japan zal verschijnen, is de grootmacht positief gestemd omtrent de verkoop van de apparaten. Volgens Sony gaan ze dit fiscale jaar nog 2.5 miljoen schermen verkopen.

Naast deze enorme verwachtingen als het gaat om de 3D tv heeft Sony ook hoge verwachtingen met de normale LCD televisies. Ze denken er in het fiscale jaar van 2011 maar liefst 25 miljoen te gaan verkopen, 67 procent meer dan de verwachting van het vorige fiscale jaar.

Of het ze gaat lukken is natuurlijk de vraag, maar dat ze hoopvol zijn gestemd over de toekomst van 3D televisies en daarmee die van 3D gaming, dat moge toch wel duidelijk zijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?