Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Sony showt 3D technologie

Vandaag heeft Sony laten zien hoe games echt tot leven kunnen komen door tijdens de CES (Consumer Electronics Show) 2009 indrukwekkende 3D technologie voor de PlayStation 3 te presenteren. Ze hebben de actie bijna letterlijk van het scherm laten spatten door een speciale versie van WipEout HD en Gran Turismo 5: Prologue te tonen.

Over de techniek wilde Sony echter nog niks vertellen. Het is dus nog maar de vraag of deze 3D beelden ook te zien zijn met de normale HD-televisies. Om de echte actie te kunnen zien zul je sowieso al een speciale bril nodig hebben, want met het blote oog lijkt het net of je een flinke klap hebt gehad en alles dubbel ziet.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?