Sony wil jou voor hun show The Tester!

Wie droomt er niet van? Van 's ochtends tot 's avonds gamen én er dan nog voor bètaald worden ook! Bij een paar mensen onder ons is de job als spelletjes tester dé droomjob bij uitstek. Wel, het dromen is eindelijk voorbij

Sony zoekt namelijk mensen voor hun nieuwe reality show: The Tester. Deze show zal verspreid worden via de PlayStation Store. Om jezelf kandidaat te stellen volstaat het een antwoord te geven op een paar korte vraagjes en wat persoonlijke gegevens. Voor de rest zijn er nog enkele kleine vereisten. Zo moet je naar het Amerikaanse San Diego verhuizen, beschikken over voldoende kwaliteiten betreffende het spelen van games en 21 jaar of ouder zijn. Dat is toch geen enkel probleem, of wel? Inschrijven kan via deze link. Succes!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?