Sony wilt inspelen op game-industrie in India

Geplaatst: 3 januari 2008 08:39
Aangepast: 1 januari 2018 00:00
-

Onlangs liet Sony Computer Entertainment weten via een persbericht dat men in India zoden aan de dijk wilt zetten met de PlayStation 3. De game-industrie in India zit namelijk nog in de lift en daarom wilt Sony erop inspelen, aldus Altindriya Bose, werkzaam bij de Sony Computer Entertainment in India.

Bose laat weten dat men van plan is de merkwaarde van PlayStation te vergroten, beginnend in de twintig grootste steden van India. Om dit tot een succes te brengen, wil men binnen iedere stad een overeenkomst aangaan met drie of vier partners.

Aan de hand van verwachte verkoopcijfers en capaciteiten, entertainment producten verkopen. Ook wil Sony evenementen organiseren die populair zijn onder de jongeren. Via deze evenementen wilt Sony jongeren onder de aandacht brengen met de PlayStation 3.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Lees meer