Sony's baas vindt E3 niet langer de belangrijkste beurs

De grote baas van Sony's Worldwide Studios Shuhei Yoshida heeft in een interview op de Leipzig Games Convention verteld dat de E3 niet voor Sony de belangrijkste beurs ter wereld is voor grote aankondigingen.

Yoshida vindt dat de Games Convention steeds belangrijker aan het worden is voor zowel Europa als de gehele industrie en samen met de Tokio Games Show en de E3 er nu drie grote gamesevenementen zijn die alle drie iets bijzonders verdienen.

In de toekomst wil Sony dan ook met aankondigingen komen die op de regio van toepassing zijn waar de beurs plaatsvindt.

Persoonlijk vind ik dit een goed initiatief van Sony en hoop ik dat de andere ontwikkelaars en uitgevers hier ook een voorbeeld aannemen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?