Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Soundtrack Assassin's Creed 2 op goede spoor

Momenteel is de bekende componist Jesper Kyd druk in de weer met de soundtrack van Assassin's Creed 2. Eerder verzorgde de componist al de soundtrack van het eerste deel in de Assassin's Creed-serie en van Hitman.

We created a unique musical identity for Assassin's Creed 2 that reflects the character and story of Ezio, whose murderous mood music will be released ahead of the game, and elevated the music, both in terms of creativity and live production, to a whole new level.

De soundtrack van de game zal al vanaf 16 november verkrijgbaar zijn, vier dagen voor de release van het spel zelf.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?