Speciale Rock Band-instrumenten voor The Beatles

  • Door Remco van Woensel
  • Op 14 april 2009 om 18:20

The Beatles gaan hun eigen Rock Band game krijgen. De game gaat The Beatles Rock Band heten en zal volledig in het thema staan van deze Engelse legendarische band.

De limited edition bundel van de game zal naast de game een metalen kickpedaal, een Höfner Bass-controller, een Ludwig-drumstel en een standaard voor de microfoon bevatten. Ook krijgt de bundel een speciale content. Wat deze content inhoudt blijft voorlopig nog geheim.

The Beatles Rock Band is vanaf 9 september verkrijgbaar voor de Wii, Xbox 360 en PlayStation 3

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?