Speciale skateboardcontroller onthuld

Activision heeft op de officiële website de controller voor Tony Hawk Ride getoond. Natuurlijk is dit geen gewone controller, maar een speciale skateboardcontroller. Deze zal meegeleverd worden voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Nintendo Wii.

Eerder had Activision al verklapt dat de game niet met een doodgewone controller gespeeld zal worden. Meer wilde ze toen nog niet verklappen. Tijdens de E3 zal voor het eerst gespeeld kunnen worden met dit unieke skateboard.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?