Speel alvast even met Bayonetta

Ontwikkelaar Platinum Games werkt op dit moment aan Bayonetta. Een game van Devil May Cry bedenker Hideki Kamiya. De trailers zagen er al veelbelovend uit, maar is de game zelf dat ook?

Om die reden komt Platinum Games met een pre-release demo tijdens het Feel Bayonetta evenement in Tokio. Het is niet bekend wanneer de demo in Europa verschijnt, maar PlayStation 3 bezitters met een Japans account kunnen hem altijd binnenhalen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?