Call of Duty: World at War

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 14 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation 2 , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Speel Call of Duty 5 in het land van de rijzende zon

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan Call of Duty 5 door Treyarch (bekend van Call of Duty 3 en Call of Duty: United Offensive). Het moment van tijd speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar nu niet Europa.

Als setting is nu gekozen voor Japan. Aan welke kant van de vlag je staat als soldaat in deze WW-II shooter is nog niet bekend. Hopelijk kunnen we straks tijdens de E3 de eerste screenshots bekijken en meer informatie krijgen over het verhaal.

Het is nog maar de vraag of Call of Duty 5 het uiterst succesvolle Call of Duty 4: Modern Warfare van Infinity Ward kan overklassen. Ook al is er een groot verschil van tijd waarin Call of Duty 4 en 5 zich afspelen, toch zullen veel gamers Call of Duty 4: Modern Warfare als de standaard game zien in deze serie. Geruchten gaan dan ook rond dat Infinity Ward zich bezig zal gaan houden met deel 6.

Hoe dan ook, de komende jaren kunnen we nog veel plezier gaan beleven met de nieuwe aankomende delen uit deze succesvolle shooter-serie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?