Speel Call of Duty: Black Ops 6 in stijl

-

Als je een fervent shooter speler bent, dan is het je ongetwijfeld niet ontgaan dat we ons binnenkort kunnen gaan opmaken voor een nieuwe Call of Duty-game. Xbox geeft je de mogelijkheid om Call of Duty: Black Ops 6 straks in stijl te spelen.

Zit je al helemaal klaar voor Call of Duty: Black Ops 6? Misschien moet je dan eerst nog even naar onderstaande video kijken. Xbox heeft namelijk bijpassende draadloze controllers gemaakt die volledig in de stijl van de nieuwe Call of Duty zijn. Je kunt hierbij zowel kiezen voor een reguliere draadloze controller als voor de Xbox Elite variant. Je kunt de controllers eventueel ook personaliseren door de kleuren aan te passen. Om het helemaal af te maken kun je bovendien je console voorzien van "een nieuw likje verf" in de vorm van een wrap. Hiermee kun je je saaie standaard console omtoveren tot een ware Call of Duty: Black Ops 6 machine.

De basisprijs voor de draadloze Xbox controller kost je 69,99 euro, waar je voor de Xbox Elite variant 149,99 moet neertellen. Zo'n kek wrappie kost je al gauw 54,99 euro. Je moet er dus wel wat voor over hebben, maar dan heb je ook wat. Call of Duty: Black Ops 6 lanceert op 25 oktober op pc, PlayStation en Xbox consoles. Als je een uitgebreid Game Pass abonnement hebt, dan kun je Black Ops 6 op release via Game Pass spelen.

Bron: Microsoft
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord