Splinter Cell: Conviction komt dit jaar nog uit

Het is al weer drie jaar geleden dat Splinter Cell: Conviction aangekondigd werd bij het Microsoft X06 evenement. Toentertijd werd er gezegd dat het spel in 2007 nog uit zou komen. Ubisoft was echter niet tevreden met de grafische stijl en dergelijke waardoor de game terug op de tekentafel kwam te liggen. Het leek er even op dat het spel pas in 2010 zou verschijnen, maar het financiële rapport van Ubisoft bewijst gelukkig dat het nog gewoon dit jaar is.

In het vooruitzicht op de rest van het financiële jaar wordt gemeld dat de nieuwe Splinter Cell game eind 2009 verschijnt, rond de kerstperiode. Omdat er geen Ubidays zijn wordt er verwacht dat Splinter Cell: Conviction op de E3 te bewonderen is, tussen twee en vier juni.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?