SpongeBob maakt zijn intrede in Rock Band

Dat er weer een nieuwe downloadable pakket komt voor Rock Band zal je niet meer verbazen, maar de inhoud die het pakket deze keer heeft zal gamers juist wel raar doen opkijken. Naast liedjes van Pat Benetar, Glasvegas, Journey en Von Bodies maakt de spons SpongeBob zijn intrede in de game.

In totaal komen er drie nieuwe songs van de gele held in de game, namelijk 'I Can't Keep My Eyes Off of You', 'The Best Day Ever' en 'Where's Gary?'. Het lijkt erop dat deze content de eerste kindvriendelijke content voor Rock Band is. Harmonix doet er in ieder geval alles aan om een zo breed mogelijk publiek voor haar game aan te trekken. Misschien een idee om ook liedjes van bijvoorbeeld Sesamstraat toe te gaan voegen, Harmonix?

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?