Spore bereikt honderdmiljoenste creatie

De game Spore heeft het goed voor elkaar, want de game heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt. Er zijn namelijk meer dan honderd miljoen Spore-creaties gemaakt. Natuurlijk zijn er ook creaties verwijderd door moderators vanwege seksuele toespelingen.

Spore is nu al iets meer dan een jaar beschikbaar en doet het dus nog steeds erg goed. Ook in de eerste maand was de game erg populair. Er werden namelijk binnen één maand al 1,8 miljoen creaties gemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?