Square Enix heeft nieuwe MMORPG in de maak

Zojuist heeft ontwikkelaar Square Enix in de programmering van de Game Development Conference 2008 vermeld dat Taku Maruta, general manager van research and development divisie bij Square Enix, een sessie geeft genaamd˜The Technology of Final Fantasy'. Dat houdt dus in dat ze werken aan een nieuwe MMORPG die gebruik maakt van dezelfde engine als Final Fantasy XIII voor de PlayStation 3. Meer informatie is er nog niet, maar we zullen zeker meer te weten komen wanneer op 18 februari de Game Development Conference begint.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?