Square Enix komt in januari met verrassingen

In het Japanse magazine Famitsu heeft Tetsuya Nomura laten weten waarom we niets van de games Final Fantasy Agito XIII en Final Fantasy Versus XIII hebben vernomen tijdens de grote gameshows. De uitgever wacht namelijk op de Fabula Nova Crystallis press conference.

Square Enix wil de games namelijk pas tijdens de Fabula persconferentie uitgebreid aankondigen. Dat is echter nog niet alles, want Nomura maakte daarnaast bekend dat we dan ook nieuwe Dissidia karakters kunnen verwachten en nog een aantal andere verrassingen.

Tetsuya Nomura:

There are Dissidia characters we will announce at the conference, and we also have a number of other surprises.

Op 11 januari zal de Fabula Nova Crystallis press conference plaatsvinden in Tokyo. We zullen dus nog een aantal maanden moeten wachten op meer nieuws.

De reden waarom Square Enix pas tijdens deze perconferentie meer wil laten weten over de games is echter nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?