Square-Enix opent LA studio

Er komen steeds meer multiplatform games uit van Square-Enix en dat houdt voorlopig nog niet op. Ze hebben er zelfs een nieuwe studio voor geopend.

De studio staat in Los Angels en is geopend omdat Square-Enix vindt dat ze achter lopen in de ontwikkeling van multiplatform games. Wat de studio precies gaat doen is echter nog niet bekendgemaakt. Men vermoedt dat de eerste titel een First Person Shooter wordt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?