Square Enix RPG voor de iPhone, Chaos Rings

De iPhone wordt telkens meer gezien als een echte gaming console. Zo ook door Square Enix, die met een nieuwe aankondiging komen, namelijk Chaos Rings, een heuse 3D RPG voor de iPhone. Deze RPG lijkt heel erg veel op de PS1/PS2 Final Fantasy games qua stijl, setting en muziek. Dit komt mede dankzij de artwork die geleverd wordt door Yusuke Naora, die ook de artwork voor de Final Fantasy serie maakt.

In de game zul je met vijf aparte teams van elk twee characters het verhaallijn doorlopen, maar die verhaallijnen hebben uiteindelijk wel met elkaar te maken. Hieronder zie je de eerste officiële trailer, waarin je kunt zien hoe het geheel eruit ziet. Of de game goed te besturen is, dankzij het touch screen, is nog even afwachten. Releasedatum is nog onbekend.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?