Check hier alle The Game Awards 2023 content

Star Ocean 4 komt naar de Xbox 360

Tijdens het Microsoft RPG event in Tokyo heeft Square-Enix een nieuwe trailer getoond van het vierde Star Ocean-deel. Daaruit mogen we dus concluderen dat deze game voor de Xbox 360 gaat verschijnen. Of deze game exclusief gaat verschijnen is nog niet bekend.

Deze game bevat een sciencefiction-achtige sfeer. Zo kun je door Star Oceans naar andere planeten springen. De hoofdpersonen uit deze game proberen te ontsnappen uit een verwoeste wereld. De game zal bovendien een nieuwe vechtsysteem krijgen.

Wanneer we deze game kunnen verwachten is niet precies bekend, maar het zal ergens in 2009 zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?