Starcraft II komt gewoon dit jaar

Mike Morhaime van Blizzard heeft in een pre-E3 conferentie verteld dat we Starcraft II nog gewoon dit jaar mogen verwachten. Tenminste, als de game goed genoeg wordt bevonden door Blizzard en als de verwachtingen die gamers van het spel hebben waargemaakt kunnen worden.

Het ziet er dus naar uit dat de ontwikkelaars genoeg tijd willen besteden aan de game, zodat we niet een halfbakken vervolg op Starcraft voor onze neus zullen krijgen, maar niets minder dan een geweldige strategiegame. Wanneer de game precies uit moet komen is helaas nog niet bekend, hopelijk krijgen we daar op de E3 wat duidelijkere informatie over.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?