Starfield ontvangt 60fps-modus op Xbox Series X

Geplaatst:

Starfield gaat een flinke update ontvangen. Denk hierbij aan een 60fps-modus voor de Xbox Series X, moeilijkheidsgraadopties en nog veel meer.

Om te beginnen krijgen Xbox Series X-spelers meer grafische keuzes voor de kiezen geschoven. Wanneer je een 120Hz-scherm hebt, kun je kiezen uit 60, 40 of 30fps. De 40fps wordt ingezet met VRR. Welke opties de Xbox Series S krijgt is vooralsnog niet bekendgemaakt. Verder geeft Bethesda spelers meer opties voor het instellen van de moeilijkheidsgraad. Zo kun je op diverse gebieden de boel aanpassen, zodat het meer jouw eigen ervaring wordt. Wil je bijvoorbeeld veel meer kunnen dragen en een stuk minder breekbaar aanvoelen? Dat kan je allemaal instellen, mits je genoegen kunt nemen met wat minder XP-punten. Je kunt overigens ook meer XP-punten verdienen door de ervaring een stukje pittiger voor jezelf te maken. Een nieuwe moeilijkheidsgraad, genaamd Extreme, zorgt voor talloze gevaarlijke situaties. Daarnaast is Bethesda hard aan het werk geweest om ervoor te zorgen dat je je ruimteschepen meer eigen kan maken. Denk hierbij aan het inrichten van de binnenkant - als een echte interieurdesigner. Tot slot kun je in Starfield nu gemakkelijker je doelwitten vinden, want de RPG gaat gedetailleerdere oppervlaktekaarten ontvangen. Er worden talloze QoL-updates doorgevoerd en voor alle details kun je het beste de onderstaande video bekijken.

Kan je geen genoeg krijgen van de buitenaardse RPG? Check dan hier het nieuwtje over de Starfield Shattered Space DLC. Verder is er bekendgemaakt dat Bethesda bezig is met landvoertuigen en Creation Kits voor Starfield.

Starfield is nu beschikbaar voor de pc en Xbox Series X|S. De update arriveert op 15 mei.

Bron: Bethesda
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Starfield

Series

-

Uitgever

Bethesda Softworks

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasewindow

6 september 2023

Ontwikkelaar

Bethesda Game Studios

Gameliner Awards

Best of gamescom 2023

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord