Steeds meer muziek games

Wie kent de Rock Band en Guitar Hero series tegenwoordig nou niet. Bijna iedereen kent de muziek games, en ze worden bij veel gamers ook nog eens aardig gespeeld. Volgens EA zijn de muziek games zelfs erg belangrijk en zullen deze binnenkort een belangrijke rol gaam spelen in de gaming industrie.

EA zelf is nu ook bezig met een aantal nieuwe projecten en ook bij Activision zitten ze niet stil. John Pleasants, van EA CEO, zei het volgende over de projecten:

"There are lots of other things you can do with music, and we're working on interesting things, and we know our competition is working on interesting things."

We kunnen dus nog veel nieuwe muziek games verwachten in de toekomst.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?