Stemacteur Heihachi overleden

Daisuke Gouri was een celebrity in Japan. Hij leende zijn stem aan games als Tekken (Heihachi Mishima) en Dragonball (Mister Satan en Ox-King). Daarnaast werkte hij ook mee aan vele animéseries.

Vorig weekend werd Gouri gevonden in zijn huis. Dood en met een testament. De Japanse politie denkt daarom ook aan zelfmoord. De mensen achter Tekken 6 zullen dus iemand anders moeten vinden die de stem van Heihachi Mishima doet. Hier kan je zijn complete CV zien.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?