Stof en Sarlaccs in Star Wars Outlaws gameplayvideo

-

Klaar voor een nieuw avontuur in een galaxy far, far away? Mooi, Star Wars Outlaws komt namelijk spoedig te verschijnen en het beeldmateriaal druppelt dan ook naar buiten. Dit keer is het tien minuten aan Star Wars Outlaw actie!

Ubisoft heeft de nodige kritiek mogen ontvangen in de afgelopen jaren, maar menig speler houdt Star Wars Outlaws met arendsogen in de gaten. Star Wars Outlaws is goud gegaan, maar helaas duurt het nog even alvorens we met de game van start kunnen. Om het volk toch een beetje in de stemming te brengen, mocht IGN van start met een deel van de game. Deze gameplaysegmenten kan je in onderstaande Star Wars Outlaws gameplayvideo checken! In de video zien we onder andere hoe outlaw Kay Tatooine onveilig maakt en zelfs een Sarlacc Pit uitpluist.

Star Wars Outlaws verschijnt op 30 augustus 2024 voor PlayStation 5, Xbox Series en pc. Check hier meer Star Wars Outlaw nieuws!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Star Wars Outlaws

Ontwikkelaar:

Massive Entertainment

Uitgever:

Ubisoft

Release:

30 augustus 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord