Stom om niet te doen

"Stupid", volgens Frontier ontwikkelaar David Braben om niet te denken aan een vervolg van LostWinds. Maar een concrete toezegging op een nieuw deel is er niet gedaan.

Braben zegt erg verrast te zijn geweest door de succesvolle verkoop van LostWinds bij de lancering van het WiiWare kanaal. Ook had Braben veel nostalgische gevoelens bij de ontwikkeling van de game:

It reminds me of development a long time ago, where three or four months seemed like a long time.

Wil je meer weten over de totstandkoming van LostWinds? Lees dan hier het uitgebreide verslag.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?