Super Mario Galaxy 2 wordt uitdagender

Volgens Shigeru Miyamoto, bedenker van Mario, wordt Super Mario Galaxy 2 nog moeilijker. Dit maakte hij bekend tijdens een interview met tijdschrift Official Nintendo Magazine. Mensen die het eerste deel al moeilijk vonden zullen dus nog problemen gaan krijgen met deel 2.

Ondanks de hoge moeilijkheidsgraad is het nog onbekend of de game ook een Super Guide zal bevatten. Deze optie zal de game wel een stukje makkelijker maken. Het geeft de gamer namelijk de mogelijkheid om een gedeelte van het level over te slaan.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?