Super Mario Maker 2 update laat je eindelijk met vrienden spelen

Geplaatst: 3 oktober 2019 09:23
Aangepast: 3 oktober 2019 09:23
-

Super Mario Maker 2 is al een lange tijd uit, maar heeft nu eindelijk een feature gekregen waar velen van ons echt op zaten te wachten. De meest recente Super Mario Maker 2 update laat je eindelijk met vrienden spelen.

Voordat de game in de schappen verscheen, werd bekendgemaakt dat Super Mario Maker 2 niet online met vrienden gespeeld kan worden. Dat was voor veel fans natuurlijk een grote teleurstelling, daar Super Mario Maker 2 juist multiplayer-levels introduceerde. Tijdens de afgelopen E3 kondigde Nintendo aan dat Super Mario Maker 2 toch online met vrienden gespeeld kan worden. Deze feature moest na de release in een update worden toegevoegd. Nu is het eindelijk tijd voor de 1.1.0-update waarin de Play With Friends-optie wordt toegevoegd. Hiermee kun je dus eindelijk multiplayer-levels spelen met mensen die in je vriendenlijst staan.

Super Mario Maker 2 is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De 1.1.0-update waarbij je met vrienden kunt spelen, is nu uit.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Super Mario Maker 2

Ontwikkelaar:

Nintendo

Uitgever:

Nintendo

Release:

28 juni 2019

Nintendo Switch

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord