Super Monkey Ball keert terug

Het is intussen al weer 3 jaar geleden sinds de laatste Super Monkey Ball game verscheen, maar niet getreurd. SEGA meldde vandaag namelijk dat ze bezig zijn met een gloednieuwe Super Monkey Ball game voor de Nintendo Wii.

De game zal in 2010 onder de naam Super Monkey Ball: Step & Roll verschijnen en behoudt de traditionele Super Monkey Ball gameplay. Daarbij zal de game ondersteunt worden door het Balance Board. Binnenkort kunnen we dus weer genieten van leuke puzzels met Super Monkey Ball: Step & Roll.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?