Take Two niet blij met 2e hands verkopen

Take Two, de ontwikkelaar van onder andere de GTA- en Midnight Clubserie, heeft laten weten niet blij te zijn met de verkoop van tweedehands games. Doordat er ontzettend veel inkomsten worden misgelopen wil de ontwikkelaar op zoek gaan naar oplossingen.

De levensduur moet in ieder geval langer worden gemaakt en daardoor dienen er nieuwe strategieën te komen omtrent het online spelen van games en meer downloadable content voor de grote toptitels, aldus Take Two.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?