Team Fortress 2 fans zijn niet blij

Valve komt nog regelmatig met updates voor Team Fortress 2. Laatst is er weer een update bijgekomen voor de Spy. Die nieuwe achievements en nieuwe wapens met zich meebracht.

Deze wapens krijg je niet zomaar, die moet je verdienen. Eerst gaf Valve je de wapens wanneer je bepaalde achievements had behaald. Dit vonden ze niet werken, dus heeft het bedrijf besloten om het speeltijdafhankelijk te maken. Hoe langer je speelt, des te eerder je de nieuwe wapens krijgt. Hier werden fans niet blij van. Daarom heeft Valve nu besloten dat jij kan bepalen wanneer je de nieuwe wapens krijgt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?