Tech: Microsoft brengt roze Xbox-controller op de markt

Mooi roze is niet lelijk! Microsoft brengt een nieuwe kleur Xbox-controller op de markt.

Of je nu een gamer-girl bent, fan bent van Barbie, of een andere reden hebt om behoefte te hebben aan roze game-accessoires, Microsoft heeft precies wat jij nodig hebt. Xbox-controllers komen er namelijk al in allerhande verschillende kleuren, maar nu dus ook in het roze. Als je een roze controller had willen hebben, had je die ook al kunnen maken middels het Xbox Design Lab. Deze custom controller is echter wel duurder dan een normale draadloze Xbox-controller. De nieuwe roze Xbox-controller, in de kleur Deep Pink, is aan de voorkant diep roze, met bijpassende thumbsticks en zwart met roze knoppen. Aan de achterkant is de controller volledig wit en het Xbox-logo aan de voorkant is ook wit met roze. Momenteel is de nieuwe roze controller nog enkel in de Verenigde Staten verkrijgbaar, daar waar het zo'n vijf dollar duurder is dan een standaard kleur Xbox-controller, maar wel vijf dollar goedkoper dan een custom roze controller van Xbox Design Lab.

Het is momenteel niet bekend of de Deep Pink Xbox-controller ook in Nederland verkrijgbaar is.

BRON Microsoft

Over auteur ClaudiaTjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?