Tech: Nieuwe Razer Barracuda line-up uit de doeken

Razer heeft vandaag een reeks aan nieuwe gaming-headsets aangekondigd. De Barracuda Pro, Barracuda en een nieuwe versie van de Barracuda X verschijnen in de winkelschappen.

Je kent Razer vast wel van de vele lifestyleproducten die het merk voor gamers produceert. Veel Razer microfoons en Razer gaming monitors staan inmiddels te pronken in menig mancave in heel Nederland. Vandaag heeft het bedrijf weer meerdere producten geïntroduceerd in de vorm van gaming-headsets. De apparaten beschikken over allerlei snufjes die volgens het bedrijf 'het beste geluid bieden, zowel thuis als onderweg'. De nieuwe headsets vallen allemaal onder de Barracuda-naam en zijn verkrijgbaar vanaf €119,99 tot €289,99.

Je kunt een blik werpen op de nieuwe gaming-headsets in de onderstaande afbeelding.

Razer Barracuda lineup

De Barracuda Pro, Barracuda en Barracuda X zijn nu verkrijgbaar via de eigen website van Razer en erkende winkels.

BRON Razer

Over auteur Nils Hoogervorst

Nils Hoogervorst Als het mogelijk was, had onze Nils zich dagelijks gehuld in een Nintendo kloffie. Boze tongen beweren dat Nils zichzelf in slaap neuriet op het deuntje van Super Mario Bros. nadat hij zich in zijn Splatoon-pyjama heeft gestoken en in bed is gaan liggen. Lekker onderuitgezakt zitten gamen voor een groot scherm is er voor Nils echter niet bij, hij prefereert handheld gaming. Wel zo makkelijk, want dan kun je rustig naar de wc zonder dat je je game op pauze hoeft te zetten. Zijn grootste guilty pleasure? Nintendogs + cats!

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?