Tech: Razer presenteert de BlackWidow V4 Pro

Ben je op zoek naar een toetsenbord tjokvol functies, meer kleuren dan je hersenen kunnen verwerken en waar je ook nog eens mee kan typen? Zie hier, de Razer BlackWidow V4 Pro, een toetsenbord met een hoop functies en meer kleuren dan je hersenen kunnen verwerken. Oh ja, en je kunt er ook nog eens mee typen.

Ach ja, de BlackWidow. Wie een beetje bekend is met het kleurrijke merk Razer kent de BlackWidow-lijn intussen ook wel. Sterker nog, deze productlijn mag zich bij de Razer-fans vaak tot een favoriet bestempelen, dus waarom zou de hardware-gigant stoppen met het doorontwikkelen ervan? Precies, daar is weinig tot geen reden voor. Vandaar deze V4 Pro editie.

Zoals het een echte Razer BlackWidow betaamt bevat ook deze V4 Pro een hele hoop toetsen (goh!) waaronder lekker klikkerige groene switches of fluisterstille lineaire gele switches schuilgaan. Daaronder zit dan weer een noorderlicht aan kleurtjes, verzorgd door het gepatenteerde Chroma RGB, welke via Razer Synapse software valt aan te passen. Tot zo ver weinig nieuws onder de zon.

Wat daarentegen wel fijn is, is het Razer Command Wheel waaraan je een legio aan commando's en snelkoppelingen kunt koppelen. Wie liever macro-toetsen daarvoor benut kan ook prima vooruit met de BlackWidow V4 Pro, want daarvan vind je er ook vijf terug, plus drie additionele aan de zijkant van het 5052 alu toetsenbord.

Dat, en nog veel meer, is vanaf nu verkrijgbaar bij Razer of erkende retailers voor een bedrag van €269,99. Dat staat ongeveer gelijk aan een halve energierekening van de maand januari, om je een idee te geven.

BRON Razer

Over auteur Patrick Meurs

Patrick Meurs Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?